Людям з порушення зору Звичайна версія

Прогнозована сума відшкодування вкладникам Банку "Фінансова ініціатива" становить більше 3,7 млрд. грн

24.06.2015

ПРЕС-РЕЛІЗ. Прогнозована сума відшкодування вкладникам Банку "Фінансова ініціатива" становить більше 3,7 млрд. грн. В тому числі, під час тимчасової адміністрації виплати прогнозуються на рівні 1,9 млрд. грн, а у випадку ліквідації - 1,8 млрд. грн. Планується, що відшкодування отримають близько 59 тис. вкладників.

 

Ці дані отримані на основі звітності Банку "Фінансова ініціатива", яка подавалась до Фонду гарантування. У процесі тимчасової адміністрації вони будуть перевірятись та уточнюватись.

Фонд гарантування запевняє, що всі зусилля будуть скеровані на максимально ефективну організацію виплат вкладникам у найкоротші терміни в рамках чинного законодавства.

Як повідомлялось, з 24 червня до 23 вересня 2015 року в Банку "Фінансова ініціатива" запроваджено тимчасову адміністрацію. Уповноваженою особою Фонду призначено Дмитра Кашуту.

Про час та порядок виплат вкладникам вкладникам банку буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua , на сайті "КБ "Фінансова ініціатива" - www.the-bank.com.ua, відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за номерами: 0 800-503-435 - "гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб", 0-800-105-800 "гаряча лінія" Фонду або 0 800 60-60-60 - інформаційна служба ПАТ "КБ "Фінансова ініціатива".